Vikings XL

Vikings XL blev startet op i september 2017 og målet var at tage ansvar for eget liv og velbefindende gennem motion og fællesskab. Ønsker du at være en del af det, så er du allerede godt på vej til at tage ansvaret for dit liv. Vi sætter hele tiden mål og delmål for vores træning. Det primære mål er dog at vi, i kraft at rollen som ambassadører, deltager i og gennemfører Vesterskovsløbet (5,7 km).

 

Vi modtager fra tid til anden udfordringer som vi sjældent takker nej til. Det være sig alt lige fra Floorball og Zumba til Fægtning og Klatring. Vi vinder næppe i ret mange af de udfordringer vi stiller op i, men vi tropper op, griner af os selv og hygger os sammen alle sammen.

 

Forudsætningen for at blive medlem er, at du melder dig ind i Haderslev IF, som koster 500 kr/år. Du får så adgang til HIF’s fællestræninger og andre lækre træningstilbud.

 

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan tilbyde, så spring ind på Vikings XL på Facebook og se hvad vi får tiden til at gå med. For yderligere information så kontakt Claes Overgaard. Kontaktinformation findes under ’Vores høvdinge’