Vælg medlemskab

I Haderslev Idræts-Forening har vi flere forskellige medlemskaber. Du kan blandt andet vælge mellem individuelt medlemskab eller familiemedlemskab. Hvis der er flere end to i familien, som dyrker enten atletik, motion eller triathon, så vil de første 2 medlemmer af familien betale et individuelt medlemskab. De resterende familiemedlemmer i husstanden kan indmeldes på et familiemedlemskab, som ikke kræver opkrævning. Et familiemedlemskab skal godkendes af klubbens kasserer og medlemskasserer, som bekræfter at der allerede er 2 individuelle medlemmer i klubben,

Eksempel:

• Familiemedlem nr. 1: atletik individuelt medlemskab
  • Familiemedlem nr. 2: motion individuelt medlemskab
  • Familiemedlem nr. 3: atletik familiemedlemskab
  • Familiemedlem nr. 4: triatlon familiemedlemskab

Det er ligeledes muligt at vælge et seniormedlemskab, som er for medlemmer der er ældre end 65 år. Haderslev Idræts-Forening tilbyder også passivt medlemskab. Dette medlemskab giver ikke ret til deltagelse i klubbetalte aktiviteter. Medlemskabet kan til enhver tid opgraderes til ordinært medlemskab ved kontakt til vores medlemskasserer.

Vores medlemskaber følger kalenderåret. Dette vil sige at 1. januar starter et nyt abonnementperiode, som løber indtil 31. december. Derfor har du har du som medlem mulighed for at deltage i både sommer- og vintersæson. Melder du dig ind efter 1. juli betaler du kun 50% af kontingentet på individuel medlemskab. Vi har løbende medlemskab, derfor skal du opsige dit medlemskab, for at blive udmeldt. Se venligst vores medlemsvilkår.

Når du meldes ind, bliver du tilknyttet én afdeling. Men man kan sagtens være medlem som atletikudøver og så deltage i f.eks. arrangementer i motionsafdeling. Som medlem i Haderslev Idræts-Forening kan du deltage på tværs af afdelingerne. Dette gælder dog ikke deltagelse i mesterskaber, som kræver aktiv licens. Hvis du ønsker at blive medlem, skal du vælge et af nedenstående medlemskaber, og efterfølgende betale for kontingentet.

Atletikafdelingen

Motionsafdelingen