Nyt fra triatlonafdelingen

TRY to TRI

Har du lyst til at prøve noget nyt???

TRY to TRI - Haderslev Idræts-Forening

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye tilbud til nye triatleter - Try To Tri, hvor vi tilbyder løb/cykling/svømning for  kommende triatleter. Holdet er for nybegyndere, men der er også plads til de erfarne - Husk at TRI er for folk, der ikke vil have skader, vi bruger alle muskelgrupper, ikke kun løbemusklerne. Vi fokuserer på løb da det er let, men vi vil ha´ret til at inspirerer jer med alt muligt andet 😀

Michael Kildal er leder af holdet og cykeltræner. Han starter det op sammen med trænerne Iben Kehlet(svømmetræner), Kim Roesdahl Petersen(løb/cykling) Margit Kjær (løb).

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig til holdet, hvis du i forvejen er medlem af Haderslev Idræts-Forening. Det koster ikke noget at deltage.  Har du behov for at blive medlem, kan du blive dette på vores hjemmeside under vælg medlemskab. Herefter er du er velkommen til at træne med.

Tid og sted:

Vi træner lørdag kl. 10.00 - 11.00 eller måske senere, hvis der er behov for et længere tidsrum.

Det normale start sted er Vesterskovens P-Plads for enden af Louisevej, men kan også sagten være på MTB routen i Dyrehaven eller til svømmetræning med Iben i Jels sø - alt vil blive slået op i  Facebookgruppen Aktive løbere i Haderslev IF.

Hold øje med facebookgruppen, hvor der laves opslag om lørdagens start sted - er der ikke noget opslag mødes vi i Vesterskoven! Vi glæder os til at se dig 🙂