Begynderløbetræning

Haderslev Idræts-Forening (HIF) starter traditionen tro et

Forårs-begynderløbehold

Vi starter 1. gang tirsdag 19. februar 2019 kl. 17.15,
hvor vi mødes foran Haderslev Idrætscenter (HIC)

Løbetræningen består af:

12 uger med 3 ugentlige løbeture
- den ene er fællestræningen om tirsdagen kl. 17.15
- de to andre gange skal man selv afsted.
De første mange uger veksles mellem gang og løb.
Der er altid opvarmning, udstrækning og grundlæggende løbeteknik.

Hos Haderslev Idræts-Forening er kammeratskabet i højsædet. Træningen skal være seriøs, social og sjov, samtidig med, at der skal en vis fortion tålmodighed til at nå målet om den gode form - bl.a. for at undgå skader undervejs!

Lyder ovennævnte som noget for dig, så skynd dig at tilmelde dig nedenfor eller kontakt trænerne Lise Rasmussen på telefon 2944 7250 eller til Margit Kjær på telefon 2697 4576 begge mellem kl. 17 - 20.

Vi starter hold, når der er min. 15 deltagere.

Vi træner efter 0 - 5 km programmet, og træner frem mod VUC Vesterskovsløbet.

Du skal betale kontingent af Haderslev Idræts-Forening for at kunne deltage på holdet. Du har mulighed for at vælge mellem individuelt eller familiemedlemskab. Deltagere på begynderholdet får mulighed for at få et startnummer til VUC Vesterskovsløbet, hvor vi sammen fejrer at programmet 0 - 5 km er blevet gennemført.

Du har mulighed for at deltage i  en lukket Facebook gruppe, hvor der deles opslag om begyndertræningen, kan aftales løbeaftaler ud over fællestræningen. Adgang til gruppen tildeles efter tilmelding.