Begynderløbetræning

Løbetræningen består af:

12 uger med 3 ugentlige løbeture
- den ene er fællestræningen om tirsdagen kl. 17.15
- de to andre gange skal man selv afsted.
De første mange uger veksles mellem gang og løb.
Der er altid opvarmning, udstrækning og grundlæggende løbeteknik.

Hos Haderslev Idræts-Forening er kammeratskabet i højsædet. Træningen skal være seriøs, social og sjov, samtidig med, at der skal en vis portion tålmodighed til at nå målet om den gode form - bl.a. for at undgå skader undervejs! Vi træner efter et program hvor vi gradvis skifter mellem gang og løb, og til sidst er i stand til at løbe 5 km. 0 - 5 km programmet

Lyder ovennævnte som noget for dig, så er næste holdopstart tirsdag den 27-8 2019 klokken 1730 mødested i forhallen til Haderslev idrætscenter.   motionsudvalgsleder.

Vi starter hold hvis der er min. 15 deltagere.

Du skal betale kontingent til Haderslev Idræts-Forening for at kunne deltage på holdet. kontingent

Du har mulighed for at deltage i en lukket Facebook gruppe, hvor der deles opslag om begyndertræningen, kan aftales løbeaftaler ud over fællestræningen. Adgang til gruppen tildeles efter tilmelding.

For at blive medlem i Haderslev Idræts-Forening skal du først oprette en profil i vores medlemssystem Conventus. Derefter går du tilbage på hjemmesiden og tilmelder dig til et medlemskab i foreningen, hvor du bliver ledt til vores sikre betalingssystem.