Begynderløbetræning

Løbetræningen består af:

12 uger med 3 ugentlige løbeture
- den ene er fællestræningen om tirsdagen kl. 17.15
- de to andre gange skal man selv afsted.
De første mange uger veksles mellem gang og løb.
Der er altid opvarmning, udstrækning og grundlæggende løbeteknik.

Hos Haderslev Idræts-Forening er kammeratskabet i højsædet. Træningen skal være seriøs, social og sjov, samtidig med, at der skal en vis fortion tålmodighed til at nå målet om den gode form - bl.a. for at undgå skader undervejs! Vi træner efter 0 - 5 km programmet, hvor vi gradvis skifter mellem gang og løb, og tilsidst er i stand til at løbe 5 km.

Lyder ovennævnte som noget for dig, så kan du få yderligere information om næste holdopstart hos vores motionsudvalgsleder.

Vi starter hold, når der er min. 15 deltagere.

Du skal betale kontingent af Haderslev Idræts-Forening for at kunne deltage på holdet.

Du har mulighed for at deltage i  en lukket Facebook gruppe, hvor der deles opslag om begyndertræningen, kan aftales løbeaftaler ud over fællestræningen. Adgang til gruppen tildeles efter tilmelding.

For at blive medlem i Haderslev Idræts-Forening skal du først oprette en profil i vores medlemssystem Conventus. Derefter går du tilbage på hjemmesiden og tilmelder dig til et medlemskab i foreningen, hvor du bliver ledt til vores sikre betalingssystem.