Vilkår om medlemskab

Handelsbetingelser

FORBEHOLD OG PRISER 
Vi forbeholder os retten til at ændre priser m.m. uden varsel. Alle priser m.m. på disse sider er opgivet eksklusiv moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl. 

MEDLEMSVILKÅR 
Det er en forudsætning for medlemskabet af Haderslev Idræts-Forening, at du indbetaler kontingent til klubben. Første gang du tilmelder dig, skal du købe medlemskab via vores hjemmeside. Betalingen sker til vores kontonummer i Frøs Sparekasse.

Efterfølgende sender vi dig et indbetalingskort i begyndelsen af året.

 

GÆLDENDE FRA 2018:

Indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med den ansvarlige leder.
Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort og Visa Dankort.

Det er muligt at betale kontingent med betalingskort, som er godkendt af Haderslev Idræts-Forening og Nets. 

I forbindelse med din første betaling godkender du, at Haderslev Idræts-Forening fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort x 1 årligt, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Haderslev Idræts-Forening. 

Beløbet du skal betale for medlemskabet af Haderslev Idræts-Forening trækkes automatisk via dit betalingskort. 
Du vil senest 14 dage inden hver betaling modtage en e-mail/sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale. Du vil få mulighed for at stoppe betalingen, hvis du ikke ønsker at forlænge dit abonnement. 

Haderslev Idræts-Forening benytter Conventus medlemsystem, som er godkendt af Nets til betalingsløsning. 
Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Haderslev Idræts-Forening, men hos Conventus.. 
Kvittering for betaling sendes pr mail, når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og du stopper dit medlemskab ved at foretage udmelding senest en uge før årsskifte. 

Hvis dit betalingskort udløber eller hvis der sker ændringer i kortdata, fremsender Haderslev Idræts-Forening en påmindelse pr. mail herom. Du må herefter foretage en tilmelding med det nye betalingskort. Du tilmelder det nye betalingskort/Dankort, ved at logge ind på www.haderslev-if.dk , klik på "Betalingskort". 
Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på Haderslev Idræts-Forening's hjemmeside, og som beskrevet ovenfor. 

KVITTERING 
Medlemmet modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail. 

OPHØR / OPSIGELSE af medlemsskab 
Ønsker du ikke længere medlemsskab af Haderslev Idræts-Forening, skal du kontakte vores medlemskassere. Der kan du anmode om udmeldelse. Der vil ifb. med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent. Du vil efter udmeldelse, ikke længere modtage opkrævninger fra klubben. 

FORTRYDELSESRET 
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding. 

REKLAMATIONSRET 
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding. 

MEDLEMMETS ANSVAR 
Haderslev Idræts-Forening forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til siden ved manglende betaling, og hvis der sker mislighold af klubbens ejendom eller forenings-systemet. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved eventuel spærring. 

FORBEHOLD OG PRISER 
Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden varsel. Alle priser på disse sider er opgivet eksklusiv moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.