Klubmesterskab

Phone: 20836811
Haderslev Atletikstadion
Address: Stadionvej 5, 6100 Haderslev, Denmark

Haderslev-if klubmesterskab i Atletik.

Vi skal lave en generalprøve på klubbens nye tidstagnings udstyr. I den forbindelse vil vi gerne give jer muligheden for at prøve lidt flere af atletikkens discipliner. Derfor afholdes klubmesterskabet i år som en ”klassisk” 3-kamp.
3-Kampen vil bestå af: Kuglestød, længdespring og sprint. Helt traditionelt vil man skulle udfylde skema med forventede resultater og vinderen er den der samlet er tættest på. Når man tilmelder sig 3-kampen, tilmelder man sig ligeledes socialstafet, hvor hold lavet på dagen løber mod hinanden som stafet. Det bliver noget med X gange 100-400 meter alt efter antal tilmeldinger.

Derudover vil der på dagen blive stillet 1 eller 2 Vinderhold fra atletik afdelingen til en stafet på 4×80 meter 💪🏃🏼🏃‍♀️🐆. De tager mod en udfordring fra motions afdelingen 🚶‍♀️🚶‍♂️🐌 der er velkommen til at stille med 1 eller 2 (taber :-)hold til 4×80 meter. I (motion) stiller med hvem i tror kan vinde, hvis i tør!!! 😬

Til sidst vil der være mulighed for at løbe en klassisk 5000 meter på bane med registreret tider.
Hvis vejret er til det vil vi forsøge at arrangere lidt grillpølser til at slutte dagen.

Tilmelding kan ske via Conventus, Facebookbegivenheden eller til Søren Thystrup

I ugen op til dette arrangement vil det være muligt at prøve disciplinerne om tirsdagen og om torsdagen fra klokken 18:15. Her vil Søren Thystrup og måske en mere være tilstede og give lidt råd og holde et målebånd så man har en rimelig chance for at gætte nogenlunde rigtigt.

Noter:
Voksne sprinter 100 meter, springer fra planke og støder med den rigtige kuglestørrelse i forhold til alder. Børn gør det de plejer i forhold til deres alder.

Regler:
Klubmester bliver den med flest KM point.
KM point = 1000 + fejlpoint.
fejlpoint = Kp (Kugle point) + Lp (Længde point) + Sp (Sprint point). Kp = Lp = -1* Abs( Gæt i cm – bedste notering i cm. )*
Sp = -1* abs( Gæt i 1/100 sek – notering i 1/100 sek. )*
* Hvis enkelt fejlpoint (Kp, Lp el. Sp) = 0 gives +10 point = > Maks point = 1030 I tilfælde af point lighed vinder den med den højeste score i én enkelt fejlpoint. I stadig tilfælde af point lighed vinder den med den højeste score i to enkelte fejlpoint. Eksempel:
Andreas gætter 3,00 i længde. Springer 2,68 giver Lp = -32
Andreas gætter 2,00 m i kugle. Støder 2,21 giver Kp = -21
Andreas gætter 8,00 sek. I sprint. Løber på 8,00 giver Sp = +10 (0 point => +10) Andreas får: Fejlpoint = -32-21+10 = – 43 fejlpoint
Andreas får: KM Point = 1000 -43 => KM = 957 Point