Foredrag med Abdi Ulad

View Calendar

Abdi Ulad – Danmarks pt bedste langdistanceløber kommer til Haderslev tisdag den 28. august. Han starter med at lave et oplæg/foredrag omkring kl 17.30. Kl. 19.00 går vi ud på atletikbanen, hvor han vil stå for nøgle løbeøvelser/løbelege.

Vil du vide mere om Abdi kan du læse om ham og hans flotte resultater på hans hjemmeside.
Følg med på begivenheden på Facebook, hvor der kan komme yderligere informationer.

Det er gratis for Haderslev IFs medlemmer at deltage i foredraget. Der er begrænsede pladser, vi lukker holdet, når der er 50 tilmeldte. Hvis du er medlem af klubben, så skynd dig at reserver din plads.
Efter den 15. juni åbnes der for at øvrige interesserede kan deltage i arrangementet. – Pris for ikke medlemmer 100 kr.