Elektronisk tidtagning på Haderslev Atletikstadion

Fra 2018 er det slut med stopure på Haderslev Atletikstadion i forbindelse med klubbens stævner. Vi har længe ønsket os at bevæge os ind i en mere moderne tidsalder. Stopure fungerer ikke specielt godt i løb, hvor der er mange deltagere. Det kræver en god mængde af frivillige, som står klar til at reagere med det samme, når starten går. Det har givet os problemer i forbindelse med vores stævner, men nu er det heldigvis slut.

Elektronisk tidtagning koster mange penge, hvis man gerne vil have noget, der virker godt. Haderslev Idræts-Forening, Atletikafdelingen har ønsket at få et Omega Swiss Timing system da det er kendetegnende for den gode kvalitet, og har derfor brugt 2017 på at søge fonde. Der er en række fonde, som har synes det var en rigtig god idé, og der er lykkedes  klubben at samle 170.000 kr. ind. Det er vi, som klub meget taknemmelige over, og takker de generøse fonde mange gange.

SE Vækstpuljen

100.000 kr.

Facilitetspuljen Haderslev Kommune

60.000 kr.

Nordea Fonden

10.000 kr.

HIF's bestyrelse har valgt, at klubben betaler restbeløbet , så vi kan bliver et attraktiv stadion til glæde for alle i klubben og alle som kommer til stævne og mesterskaber hos os. Vi glæder os til 2018, når vi afholder årets første stævne og kan indvie vores nye elektroniske tidtagningssystem. Glæd jer til at være med - hold øje med invitationen på vores hjemmeside og på Facebook.

Tak til alle der har været med til at gøre dette muligt!