Vores bronzevindere fra VDMU MIX

Haderslev Idræts-Forening, atletikafdeling havde 5 atleter, som i weekenden drog af sted mod heden i Herning. De skulle deltage i de Vest Danske Mesterskaber Ungdom (VDMU) for Mix hold. De 5 atleter fra HIF var følgende: Rebekka Kordon, Lærke Aggesen, Ida Duelund, Camilla Colstrup og Milan Axelgaard. De skulle denne søndag kæmpe som et hold og ikke individuelt, hvilket ellers er kutyme indenfor atletikken.

Atleterne fra HIF deltog hver især i 3 discipliner og i 4 x 80m stafet. Der blev gået til den i samtlige discipliner og alle leverede en flot præstation. Inden der skulle kæmpes i længdespring og stafet, som var den afsluttende disciplin, lå holdet fra HIF Atletik på en flot anden plads ud af 14 hold. Vores atleter kæmpede bravt i længdespring og forsøgte at holde konkurrenterne bag sig, men de måtte se sig slået i længdespring. Dermed rykkede HIF ned på tredjepladsen med 85 point. De ville helst undgå den "ærgerlige" fjerdeplads, så nu var der maksimal spænding, inden den alt afgørende dyst i 4 x 80m stafet. Skuddet gik og der var fuld koncentration fra alle holdene. Ingen ville tabe, heller ikke depechen, hvilket ville medføre, at stafetten var tabt og chancen for medalje ligeledes væk. Skæbnen ville, at HIF og Aarhus 1900, som lå på fjerdepladsen, lå fuldstændig side om side ved tredje og sidste skifte. Heldet var dog ikke med Aarhus 1900, idet de tabte deres depeche og dermed også chancen for at "nappe" bronzemedaljerne fra vores dygtige hold fra Haderslev Idræts-Forening.

Så de stolte VDMU Mix bronzevindere fra Haderslev kunne nyde den fortjente hyldest fra tilskuerne på Herning atletikstadion.

På billedet fra venstre er det følgende fra HIF Atletik: Camilla Urup Colstrup, Lærke Aggesen, Milan Axelgaard, Ida Duelund og Rebekka Kordon