Begivenhed: Yoga-løber event

7.oktober kl. 9.00 – 11.00

Vi havde i foråret stor succes med yogatræning til løbere, og er blevet opfordret til at lave noget træning i samme kategori. Derfor indbyder vi vores medlemmer til 2 timers yoga-løber event, hvor vi kombinere yogatræning med en løbetur.

Instruktøren er Tina Ahmt, som også var instruktør på LøberYoga. Der er ikke noget krav om, at man skal have deltaget på LøberYoga eller andre yogahold, for at være med på dette hold. Det er for alle medlemmer uanset løbeniveau. Vi følges ad på løbeturen, det drejer sig ikke om tempo, men om bevægelse og fællesskab.

Program:

• 30 minutters yoga opvarmning
  • 45 minutters løbetur
  • 45 minutters yoga/stræk og afspænding

Sted:

• Haderslev Idrætscenter, hal 3

Du skal medbringe træningsmåtte og tæppe, samt påklædning til løbeturen udendørs og yogatræningen indendørs. Husk vand.

Det er gratis for betalende medlemmer eller gyldige kontingentfritagede medlemmer af Haderslev Idræts-Forening. Tilmelding sker via hjemmesiden.

Ingen Svar til "Begivenhed: Yoga-løber event"