Skole OL

OL i Børnehøjde

Kender I Skole OL?

Skole OL er OL i børnehøjde og samler hvert år tusindvis af forventningsfulde skoleelever til bevægelse, sjove konkurrencer og fairplay!

Skole OL er Danmarks officielle olympiske skoleaktivitet for børn bestående af klassekonkurrencer i forskellige sportsgrene for 5. – 6. klassetrin. Fælles for alle sportsgrene er, at det er HELE klassen, der konkurrerer sammen som et hold. De bedste klasser fra hele landet inviteres til Skole Finalen.

Det er gratis at deltage i Skole OL, dog afholder skolerne selv transportudgifterne til lokalstævnerne. Til Skole OL Finalen dækker Skole OL 2/3 af transportudgifterne for deltagne klasser samt overnatning til de klasser, som kommer langvejs fra.
Læs meget mere om Skole OL her: www.skoleol.dk.

Vi vil gerne invitere jer til lokalstævne i Skole OL Atletik.

Skole OL-stævne i Haderslev

Haderslev Idræts-Forening inviterer 5.-6. Klasse til et gratis lokalstævne i Skole OL Atletik, hvor dagen vil emme af fællesskab, konkurrencer og leg. Eleverne oplever, hvordan det er at være til et rigtigt atletikstævne, og får lov til at prøve kræfter med løb, spring, kast og stafet. Det er klassens samlede resultat som tæller, når der på dagen kåres en vinderklasse – og vinderklassen går direkte videre til årets Skole OL Finale.

Disciplinerne

• 5. klasse: 60 m, 400 m, længdespring, boldkast, 20×60 m stafet, 2 km motionsløb
  • 6. klasse: 80 m, 400 m, længdespring, hylere, 20×60 m stafet, 2 km motionsløb

Tilmelding

For at deltage skal i gå ind på skoleol.dk, oprette dig som bruger samt jeres klasse(r). Herefter kan I tilmelde jer til vores lokalstævne i Skole OL Atletik.

Kontaktperson

Vil I vide mere om Skole OL-stævnet, kan I kontakte Heidi Colstrup (tlf. 3068 2152)
Når I har tilmeldt jer til vores stævne, vil I modtage yderligere praktisk information.
Vi glæder os til at se jer på stadion.

Haderslev Idræts-Forening

Like os på Facebook