Begynderhold 2019 – starter uge 35

Begynderhold 2019 starter uge 35

Har du lyst til at prøve noget nyt???

Begynderhold 2019 - Haderslev Idræts-Forening

Hos Haderslev Idræts-Forening er kammeratskabet i højsædet. Træningen kan være seriøs, social og sjov, samtidig med, at der skal en vis portion tålmodighed til at nå målet om den gode form - bl.a. for at undgå skader undervejs! Vi træner efter 0 - 5 km programmet, hvor vi gradvis skifter mellem gang og løb, og tilsidst er i stand til at løbe 5 km.

Lyder ovennævnte som noget for dig, så kan du få yderligere information om næste holdopstart hos vores motionsudvalgsleder.

Vi starter hold, når der er min. 15 deltagere.

Du skal betale kr. 200 i kontingent af Haderslev Idræts-Forening for at kunne deltage på holdet.

Du har mulighed for at deltage i  en lukket Facebook gruppe, hvor der deles opslag om begyndertræningen, kan aftales løbeaftaler ud over fællestræningen. Adgang til gruppen tildeles efter tilmelding.